O nama

Porodica Ješić

O nama

Porodica Ješić

citaj za pet
citaj za pet
citaj za pet

Snežana Milošević Ješić

Autor

Mr Snežana Milošević Ješić rođena je u Leskovcu 1973. godine. Snežana je učiteljica, pedagog, porodični psihoterapeut i pisac. Živi i radi u Beogradu. Autor je više naučnih i stručnih radova i knjiga „Čija su naša deca” i „Upravljanje razvojnim promenama u školi”, „Bukvar“ i „Nastavni listovi“ uz „Bukvar“. Koordinator je projekata i programa rada sa decom, mladima i odraslima u Centru za bolje vaspitanje „Zaviri”. Snežana je Vasina MAMA.
citaj za pet pisanje

Zoran Ješić

Autor

Zoran Ješić rođen je u Mionici 1961. godine. Zoran je pravnik, pisac za deci i kompozitor dečijih pesama. Zoran je trener asertivne komunikacije i edukant TA. Živi i radi u Beogradu. U Centru za bolje vaspitanje „Zaviri” pruža pravne savete iz oblasti uređenja porodičnih odnosa. Zoran je Vasin TATA.
Pisanje sastava citaj za pet

Vasilije Ješić

Pevač i glumac

Vasilije Ješić učestvuje u ovom projektu kao pevač i glumac. Njegov najveći doprinos ogleda se u proceni svake napisane priče da li je primerena potrebi kojoj je namenjena.
citaj za pet

PORODIČNA PRIČA "ČITAJ ZA 5"

Ja sam Snežana. Pretočila sam u knjige za lako i brzo učenje čitanja, prepričavanja i pisanja sastava ono što je najkorisnije za decu iz mog obrazovanja i učiteljske prakse, kao i iskustva pedagoga i porodičnog psihoterapeuta.

Zoran je moj suprug. On je pravnik sa darom za lepo pričanje priča i komponovanje pesama za decu.

Vasilije je naš sin. Kako on raste, tako raste i naše stvaralaštvo za decu. Uz njega i sa njim stvaramo za decu. On nam je prvo rešeto za primerenost i prilagođenost uzrastu. 

Imamo Jutjub kanal „Citaj za 5“ sa vežbama i pesmama za decu i lakše savladavanje čitanja.

Zajedno smo razvili sistem lakog i brzog učenja čitanja, prepričavanja i pisanja sastava pod zaštićenim brendom “Čitaj za 5“.

Naša filozofija

Svako dete koje uči treba dobro da se oseća i da doživljava uspeh, jer “Ništa ne uspeva kao uspeh!”

Zahtevi koji se postavljaju pred detetom treba da budu po meri deteta, a ne odraslih!

Ni jedno dete ne treba da se muči, oseća loše, odbija, plače i beži od čitanja i prepričavanja.

Čitanje za dete treba da bude radost.

Podeli ako ti se svidja